Voetenwerk & Huidbalans

Kwaliteit en persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer

Medische pedicure

Ontsmetting van de voet, knippen en vijlen van teennagels, reiniging van de nagelwal, eelt verwijderen, likdoorns en eksterogen behandelen en ingegroeide nagels ontlasten. Kortom een volledige behandeling van de voet. Afsluitend krijgt u steeds een ontspannende voetmassage.

Spa-pedicure

Een verwenpedicure die begint met een zuivering van de voeten. Na de medische pedicure worden een voetpeeling en een voetmasker aangewend om de huid te verzachten. Tot slot ontvangt u een ontspannende massage en worden de teennagels gelakt.

Nagelbeugels: Fotopolymerisatie of BS Spange

De nagelbeugeltechnieken om ingroeiende nagels te liften worden steeds veelzijdiger, en er is een ruim aanbod aan verschillende technieken. Ik bespreek met u de mogelijkheden, en we kiezen de techniek die het best voor u werkt.

Nagelbeugels zijn niet invasief en worden op de nagel gekleefd. Ze liften de nagel uit de nagelwal zodat er meer ruimte vrijkomt. De nagelkromming wordt platter. De technieken zijn pijnvrij en geven geen hinder bij het dragen ven aschoenen.

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een natuurlijke gezondheidsbehandeling die preventief werkt en onze vitale kracht en immuniteit versterkt. De doorbloeding van huid en voet wordt gestimuleerd, opgebouwde - lichamelijke & geestelijke - stress en spanningen verminderen.

Chinflex

Deze chinese voet- en onderbeenmassage vertrekt vanuit twee benaderingen; nl. de chinese voetreflexologie en de meridianenleer. Het is een zachte, ontspannende en helende methode waarbij reflexpunten, accupunctuurpunten en meridianen (energiebanen) worden gemasseerd met strijkingen, strekkingen, rotaties, kloppingen en schuddende bewegingen. De massage van de reflexzones verbetert en bevordert de doorbloeding van de organen, lymfedoorstroming en afvoer van vrijgekomen afvalstoffen.

Thaise voet- & onderbeenmassage

Deze voet- en onderbeenmassage is een onderdeel van de Thaise traditionele massage. Een eenvoudige maar zeer effectieve therapievorm gebaseerd op de voetreflexologie. De voet en het been worden gemasseerd tot en met de knie. Hierdoor vindt er een algehele stimulatie plaats om het lichaam te ontslakken (ontgiften). Tijdens de massage werk ik met de hele hand, de vingers, duimmuis, de knokkels en de nuats (stokje). Door de benen mee te behandelen verbetert ook de bloedsomloop in de onderbenen, vermindert er eventuele pijn, en vind eveneens stimulatie plaats naar de organen. Deze methode zeer effectief bij slaapproblemen, stress, overspannenheid en burn-out.

Gelaatsverzorgingen

Jojoba-care

Verzorgingsproducten voor lichaam en gelaat op basis van Jojoba-olie en plantenextracten met aandacht voor ecologie en fairtrade.

 • Jojoba optimaliseert de barrièrewerking van de huid.
 • 100% natuurlijke geuren.
 • Bevat geen bewaarmiddelen.
 • Kwaliteitsproduct in een betaalbare prijsklasse.
 • Actieve stoffen vanuit de plantenwereld.
Anti-age (90 minuten)

Voor de rijpe en droge huidtypes. Er wordt een uitgebreide liftende en stimulerende gelaatsmassage gegeven. Hierbij wordt een serum gebruikt met een samentrekkend en liftend resultaat. Zeer efficièent als het aankomt op huidverjonging, herstel van elasticiteit en actieve werking tegen rimpels. Deze verzorging wordt ook in kuurvorm aangeboden.

Oogverzorging (30 minuten)

Extra oogmasker tijdens de verzorging mogelijk op vraag. Lymfedrainage van de oogcontour en oogmasker is effectief in het bestrijden van deshydratatie en rimpelvorming in deze zone.

Decolletéverzorging (15 minuten)

De dunne decolletéhuid krijgt nauwelijks aandacht en dat is jammer, want deze zone is extra gevoelig voor veroudering. In deze verzorging krijg je aangepaste exfoliatie, massage en hydratatie waardoor je huid egaler wordt en meer gaat stralen.

Beauté Pacifique

De Deense productenlijn van Beauté Pacifique is gebaseerd op research en ontwikkeling door biomedische engineering en dermatologie. Deze producten herstellen en verjongen niet alleen de ouder wordende en zonbeschadigde huid, maar zijn ook succesvol in te zetten bij geïrriteerde huid, acné, rosacea, psoriasis en eczeem.

In samenwerking met Beauté Pacifique organiseer ik ook dermascan-events waarbij de toestand van uw huid gemeten wordt en u een aangepast advies krijgt. Vraag ernaar!

 • Vitamine A-esters zijn het actiefste ingrediënt in de strijd tegen huidveroudering.
 • Squalane (natuurlijke olie en onderdeel van het lipidesysteem) functioneert als transporteur van de actieve ingrediënten.
 • De Paradoxe-lijn met Procyanidin en Resveratrol vertraagt het verouderingsproces en herstellen UV-schade.
 • Versterking van de elastische weefselstructuur van de huid van binnenuit.
Verzorging op maat (80 minuten)

Verzorging voor droge huid, vette huid, gemengde huid, acnéhuid, gevoelige huid, couperose- en rosaceahuid. Telkens wordt een protocol gevolgd om met de juiste producten een optimale huidherstelling te bekomen.

Bij deze verzorging is telkens een handbehandeling (exfoliatie en massage) inbegrepen.

Kanker Beauty Professional
Verwenarrangement 'Balans' (75 minuten)

Gepersonaliseerde gelaatsverzorging inclusief herbalanceringsmassage van het gelaat. Hand- en voetpakking inclusief herbalanceringsmassage van de voeten en handen.

Herbalanceringsmassage (75 minuten)

Deze zeer zachte massage van het hele lichaam harmoniseert en bevordert het algemeen welbevinden. Door het opheffen van spanning in het lichaam komt een ontspanning op gevoelsniveau tot stand.

Bij het ondergaan van medische behandelingen (operatie, chemo- en radiotherapie) krijgen lichaam en geest heel wat te verduren. Met deze massagetechniek streven we ernaar de stressfactoren te verminderen en het emotionele welzijn te bevorderen.

Make-up

Bellapierre

De minerale make-up van Bellapierre is uw eerste stap naar een natuurlijke en veilige gezondheidsroutine.

 • Bestaat uit pure mineralen. De hoofdingrediënten zijn Mica, Ijzeroxiden, Zinkoxide en Titaandioxide.
 • Geschikt voor alle huidtypes en hypoallergeen.
 • Verbetert uw teint met elk gebruik.
 • Niet-comedogeen en olievrij, waardoor de porieën niet zullen verstoppen.
 • Anti-inflammatoire en antioxidante eigenschappen.
 • UVA en UVB bescherming (SPF 15-20).
 • Staat op de lijst toegestane producten dermatologie van het UZ Leuven.

Make-up advies kan individueel of in workshops van vier of vijf personen.

naar boven

Carine Huygh

0499 122 792

016 25 25 82

carine.huygh@skynet.be

Jozef Wauterstraat 81

3010 Kessel-Lo